Shakespearekamp 2018

Terrein De Hertenweide, Zorgvlied

Afdeling Noord

Dit evenement vindt plaats op:
zaterdag 18 augustus 2018 - zondag 19 augustus 2018

Dit weekend draait het om een gezellig samenzijn in het bos van Zorgvlied en het bijwonen van een mooie Shakespeareuitvoering. In het bijzondere bostheater in Diever wordt het toneelstuk 'King Lear' van William Shakespeare opgevoerd. Een strijd tussen goed en kwaad in een eigentijdse Nederlandstalige interpretatie. Daarnaast houden we op De Hertenweide een English Tea.
Het verhaal in het kort: Nadat koning Lear zijn macht aan twee dochters heeft overgedragen ontdekt de oude vader dat hij door hen wordt bedrogen. Wat volgt is een strijd tussen goed en kwaad, waarbij Lear steeds meer los komt van de realiteit en van zijn omstandigheden.

Zaterdagmiddag beginnen we met een 'English Tea' waarbij de afdeling voor de thee en koffie zorgt. Voor bij de Tea verwachten wij dat de deelnemers zelf allerlei (zelfgemaakt) lekkers meenemen, zoals cakes, scones, muffins, koekjes, chocolade, sandwiches, hartige taart, aardbeien, noem maar op.

Bestellen kaarten en betaling: Afdeling Noord kan kaarten voor je bestellen; de kosten bedragen €16,-. Wil je verzekerd zijn van een kaart voor de voorstelling schrijf je dan in en betaal voor 1 maart. Dit lijkt erg vroeg, maar omdat vorig jaar de voorstellingen voor het verschijnen van recensies in de kranten al nagenoeg uitverkocht waren, bestaat de mogelijkheid dat er later geen kaarten meer besteld kunnen worden. Tot 1 mei is opgave mogelijk, echter zonder garantie van toegangskaarten. Ook is er een mogelijkheid om voor aanvang van de voorstelling een inleiding bij te wonen die wordt gegeven door dr. Hans Jansen van de Rijksuniversiteit Groningen. De kosten daarvoor bedragen € 7,50. Als je wilt deelnemen aan dit kamp kun je je opgeven bij ons bestuurslid Jolanda Lafeber: lafeberdenooijer@gmail.com onder vermelding van hoeveel kaarten voor de voorstelling, hoeveel kaarten voor de inleiding en je telefoonnummer. Vergeet ook niet de betaling te regelen door het bedrag over te maken op rekening: NL41 INGB 000 2754567, t.n.v. J. Lafeber, te Meppel. De inschrijving is pas geldig als het geld op de rekening staat.


Gepubliceerd op maandag 5 februari 2018

Log in met je NTKC account om de reacties te lezen, en zelf een reactie achter te laten.

« Zwerfgroep wintertocht - Den Haag Hardloopkamp »