Nieuwsoverzicht

Inschrijving Wadloopkamp geopend

vrijdag 16 februari 2018 | Afdeling Noord

Tot 25 mei a.s. kun je je inschrijven voor een van beide wadlooptochten op zaterdag 9 juni, onderdeel van het wadloopweekend op 't Aagt van 8 tot 10 juni. Je kunt kiezen uit een ‘gemakkelijke’ zwerftocht vanuit Noordpolderzijl en een ‘zwaardere’ trektocht vanaf Holwerd naar het waddeneiland Ameland. Zie het bericht in de agenda voor het volledige programma en informatie over opgave.

Lees verder


Huizen in winterstand!

woensdag 31 januari 2018 | Afdeling

Gezien de koude weersverwachting gaat het terrein Huizen zondagochtend 4 februari in winterstand.
Met vriendelijke groet,
Arjan Potse
Tereincommissaris Huizen

Lees verder

Shakespearekamp: schrijf je in!

woensdag 31 januari 2018 | Afdeling Noord

Afdeling Noord organiseert weer het Shakespeareweekeind op 18 en 19 augustus 2018 op De Hertenweide bij Zorgvlied. Schrijf je tijdig in (voor 1 maart), want de toegangskaarten zijn snel uitverkocht. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Lees verder

Gezelige Nieuwjaarsreceptie

woensdag 31 januari 2018 | Afdeling

Op de Haan hebben we dit jaar een drukbezochte nieuwjaarsreceptie gehad. Jong en oud hebben zich te goed gedaan aan oliebollen, appelflappen en warme wijn. Op naar een mooi kampeerjaar!

Lees verder

Kamperen Schaijk gewoon mogelijk

vrijdag 19 januari 2018 | Afdeling Nijmegen

Er is flinke stormschade op De Brobbelbies, maar je kunt er gewoon kamperen. Kijk wel even uit waar je de tent neerzet met het oog op takken die nog kunnen vallen. In het werkweekend (17/3) ruimen we de boel op.
Met vriendelijke groet,
Ed Harmsen,
voorzitter afdeling Nijmegen NTKC.
Lees verder