De Vrijenberg, Loenen (gastvrij terrein) Onderdeel van

De NTKC heeft de beschikking over drie terreinen in Nederland, die niet van de club zijn, maar waar NTKC-leden wel gebruik van mogenmaken. Dit zijn de zogenaamde gastvrije terreinen.

Sfeerbeeld van De Vrijenberg, Loenen (gastvrij terrein)

Het gastvrije scoutingterrein bij Loenen op de Veluwe, is een terrein voor de echte overlevers. Er is geen toiletgebouw aanwezig, en wassen gebeurt bij een pomp. 's Avonds kunnen er wilde zwijnen in de buurt zijn. Berg eten (en afval) daarom goed op. Dit ook in verband met de muizen op het terrein. Maar voor wie deze ontberingen voor lief neemt, biedt het terrein een schitterende omgeving.

Het scoutingterrein zelf ligt midden in het uitgestrekte bos van de Veluwe. En dat brengt met zich mee, dat het terrein een prima uitvalsbasis is voor fiets- en wandeltochten door de prachtige Veluwse bossen. In de nabije omgeving zijn watervallen te bewonderen.

Foto's

Terreininformatie

Aanwezig
Omgeving
Overig
Bereikbaarheid
Ligging

Opmerkingen

NB het terrein is niet toegankelijk voor caravans. Introduce's zijn hier niet toegestaan.

www.vrijenberg-loenen.nl
Het gehele jaar geopend. Reserveren niet mogelijk, komst wel graag melden bij de beheerders, de familie Roos 055-5423774 of bob.roos@planet.nl

Auto plaatsen op de centrale parkeerplaats. Van daaruit is het ca 10 minuten lopen naar het gezinsveld waar de NTKC gebruik van mag maken. Voor vervoer van bagage zijn handkarren beschikbaar.

Er zijn geen toiletten of douches, alleen 'hudo's' en een waterpomp.
Afwijkend overnachtingstarief.