Het Naaldenveld, Aerdenhout (gastvrij terrein) Onderdeel van

De NTKC heeft de beschikking over drie terreinen in Nederland, die niet van de club zijn, maar waar NTKC-leden wel gebruik van mogen maken. Dit zijn de zogenaamde gastvrije terreinen.

Sfeerbeeld van Het Naaldenveld, Aerdenhout (gastvrij terrein)

Het Naaldenveld, bij het plaatsje Aerdenhout, is een enorm uitgestrekt scoutingterrein, midden in een naaldbos. Het is een vrij ruig, heuvelachtig terrein, met kleine en grotere veldjes op bosgrond. Het terrein heeft een spectaculair diepe kampvuurkuil.

Dankzij de ligging biedt het terrein, naast wandel- en fietsmogelijkheden, ook een prima uitvalsbasis voor het nabijgelegen strand van Zandvoort.
In het nabijgelegen Aerdenhout zijn winkels en restaurants. De duinen en bossen bieden een prima mogelijkheid voor fietstochten en wandelingen. En Haarlem, de Noord-Hollandse hoofdstad, biedt de cultuurliefhebber een indrukwekkend en gezellig dagje uit.
Ook op het Naaldenveld in Aerdenhout is natuur, ontspanning en cultuur prima te verenigen.

Foto's

Terreininformatie

Aanwezig
Omgeving
Overig
Ligging

Opmerkingen

Vooraf reserveren is verplicht via internet: www.naaldenveld.nl. Zonder bevestiging van de reservering kan en mag er niet gekampeerd worden!
Er gelden aanvullende kampregels, die je bij de bevestiging van je reservering opgestuurd krijgt. Lees die voor je gaat kamperen goed door, dat voorkomt problemen.

Het terrein is van 1 april tot 31 oktober alleen open in weekenden en schoolvakanties. Het weekend loopt van zaterdagmorgen tot zondagmiddag.

De NTKC heeft geen eigen veld; Je krijgt een plaatsje in overleg met de dienstdoende kampwacht.
Caravans worden NIET toegelaten, honden zijn niet toegestaan, Introduceren is niet mogelijk en ook mag er niet met groepen gekampeerd worden.

Tarief: p.p.p.n. € 5,75.
Binnen de openingstijden van het terrein kun je tijdens je tocht rechtstreeks naar het Naaldenveld bellen: 023-5242300.