Veiling Austerlitz

Terrein Austerlitz, Austerlitz

Afdeling Zwerfgroep

Dit evenement vindt plaats op:
zaterdag 16 juni 2018

De tweejaarlijkse veiling en 2e hands markt voor kampeerartikelen wordt georganiseerd door de NTKC Zwerfgroep. Dit historisch evenement zal dit keer plaatsvinden op het NTKC terrein Austerlitz.

Na opening van het evenement kunnen tussen 10.00 uur en 16.30 uur op een daartoe door de groepsraad van de NTKC Zwerfgroep aangewezen gedeelte van het terrein NTKC leden hun overtollige kleine kampeerartikelen te koop aan bieden.

Het is een historische gewoonte dat de verkopers 10 % van hun opbrengst “vrijwillig” afstaan ten behoeve van de NTKC Zwerfgroep door afdracht van deze bijdrage in de loop van de dag aan de penningmeester van de NTKC Zwerfgroep. De NTKC Zwerfgroep financiert hiermee bijvoorbeeld kampgelden van meerdaagse tochten waarvoor reguliere kampgelden niet meer kostendekkend zijn.

De historie leert dat het aanbod van spullen op de tweedehands markt en veiling zeer gevarieerd kan zijn en voor potentiële kopers een bezoek kan lonen. Menige branders, branderonderdelen, kookspullen, oude topografische kaarten, kampeerdocumentatie en andere kampeerspullen vinden op het evenement een nieuwe eigenaar.

Commerciële activiteiten zullen door de groepsraad niet worden toegestaan. Het is de bedoeling dat slechts NTKC leden hun privé bezittingen kunnen aanbieden.

De grotere artikelen, zoals tenten of waardevollere artikelen, zoals branders, worden geacht via de veiling te worden verkocht. Verkopers dragen er zorg voor dat de niet verkochte spullen mee naar huis worden genomen.


Gepubliceerd op zondag 4 februari 2018

Log in met je NTKC account om de reacties te lezen, en zelf een reactie achter te laten.

« VLV Amsterdam - Zwerfgroep septembertocht »